in

Baby geboren met gespleten gehemelte lacht voor het eerst dankzij levensveranderende operatie.

Een baby die geboren werd met een gespleten gehemelte kan voor de eerste keer lachen na een levensveranderende operatie.

Carn Martin werd op 3 april geboren twee minuten na zijn tweelingbroer Jack. Matt en Sara, de trotse ouders, waren uiteraard erg verheugd. Maar anders dan zijn broertje had Cam een gespleten gehemelte. Dit betekende dat hij geen borstvoeding kon krijgen en dat hij via een speciaal ontworpen flesje moest eten.

De kleine jongen zou een hele reeks operaties moeten ondergaan.

Op 25 juli onderging de toen drie maanden oude Cam een operatie van wel vijf uur om zijn bovenlip te herstellen – en de resultaten zijn ronduit ongelofelijk.

Lees ook  Docent adopteert leerling met syndroom van Down na overlijden moeder

Schattige foto’s tonen de jongen in het Medical City Dallas Hospital stralen van geluk, en dat amper enkele dagen na zijn operatie.

Papa Matt getuigt over het wonder dat enkele dagen na de operatie plaatsvond:

“Sara was zijn luier aan het verversen en ik keek televisie. Ze begon te roepen: ‘Kom hier, hij is aan het glimlachen!’ Ik kwam binnengelopen en kon het niet geloven. Tijdens mijn donkerste momenten dacht ik altijd dat ik hem nooit zou zien glimlachen. Maar daar lag hij te stralen naar me. Het was een volle glimlach. Hij gaf de grootste grijns die hij kon.”

Hoewel de eerste operatie een succes was, moet Cam nog minstens twee andere operaties ondergaan. De tweede operatie zal plaatsvinden wanneer hij 18 maanden oud is en zal de bovenkant van zijn mond herstellen. Voor de laatste operatie moet hij nog wachten tot hij tussen de vier en zeven jaar oud is.

Lees ook  Grootmoeder draagt ​​haar trouwjurk na 63 jaar: de reflectie op de foto zorgt voor tranen in mijn ogen

Matt en Sara willen hoop geven aan andere ouders die ook een baby met een open gehemelte hebben.

Papa Matt zei: “Je wordt verliefd op je baby en het maakt niet uit of ze een open gehemelte hebben of niet.”

DEEL dit bericht als ook jij de nieuwe glimlach van deze schattige baby zo mooi vindt!

63 dode baby’s gevonden in dozen en vrieskisten

Moeder die kankerbehandeling uitstelde om van baby te kunnen bevallen is overleden.