in

Automobilist rijdt door na dodelijke aanrijding met hardloper in Zaltbommel

De politie is op zoek naar de automobilist die zondagmiddag is doorgereden na een aanrijding in Zaltbommel, meldt Omroep Gelderland. Bij de aanrijding kwam een hardloper om het leven.

De aanrijding vond rond 12.30 uur plaats op de Ketelsteeg in de Gelderse plaats. De politie kan nog niets zeggen over de identiteit van het slachtoffer.

Na de aanrijding werd de hardloper volgens Omroep Gelderland ter plaatse gereanimeerd. Vervolgens werd de persoon overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is het slachtoffer aan de verwondingen overleden.

Lees ook  P*doactivist Nelson M. onvindbaar voor justitie, gevlucht naar het buitenland

De bestuurder van de auto die de hardloper aanreed, sloeg na de aanrijding op de vlucht. Vermoedelijk is de betrokken auto een donkerblauwe Volkswagen Caddy.

De politie deed via Burgernet een oproep aan het publiek om uit te kijken naar de bestuurder en diens auto. Vermoedelijk is de zijspiegel of koplamp van de donkerblauwe wagen kapot.

Lees ook  Grote groep 10-jarige kinderen intimideert winkelend publiek Roermond

Politie onderzoekt aangetroffen bestelauto na tips ooggetuigen
Zondagmiddag heeft de politie een bestelauto aangetroffen in Zaltbommel na meerdere tips van ooggetuigen.

Of de auto inderdaad bij het ongeval betrokken was, wordt nu verder onderzocht, zei een woordvoerder van de politie. Ook is de politie nog op zoek naar de bestuurder.

Politie zoekt ruiter die handhaver gewond achterliet

Diederik Gommers deelt selfie vanaf lege ic: ‘Ongelooflijk’