in ,

Attentie! alle singles verzamelen in Breda voor de singleloop!

Tinder, Bumble, Happn: je bent echt niet de enige die al jaren op zo’n verdoemde datingapp zit en waarmee het gewoon niet wil lukken om de liefde te vinden. Vooral nu met de huidige omstandigheden waar je niet zomaar iemand tegen het lijf loopt.

Voel jij je de laatste maanden ook extra eenzaam, omdat je graag een relatie wil hebben? Het lijkt wel of iedereen in je omgeving wel gesetteld is!

Dat idee maakt het nog bijna ondraaglijker. Gelukkig is het Brabantse Breda de beroerdste niet en heeft een leuk event bedacht voor de singles onder ons!

Lees ook  Je kunt nu kettinkjes kopen die voor het poepgat van je kat hangen!

You’ve got 1 new match
De initiatiefmakers zijn T-Huis en datingbureau Matchmaker Brabant. Zij hebben de Singleloop bedacht. De idee van de Singleloop is eigenlijk heel eenvoudig.

Er zijn twee groepen: mannen en vrouwen. Iedereen krijgt een uniek nummer opgeplakt. De ene groep loopt door een park heen en de andere groep loopt integengestelde richting de groep tegemoet. Tijdens de wandeling komen de twee groepen elkaar dus tegen.

Daten
Na afloop kun je de nummers doorgeven van de mannen of vrouwen die jou interessant lijken. Deze geef je aan de organisatie door. Als er een match is, kun je een drankje doen of een andere leuke activiteit ondernemen. Klinkt goed, toch! Dus: ben jij single en wil je wel eens op wandeldate? Reis dan 3 juni naar Breda af!

Lees ook  Onderzoek wijst uit dat frikandellen eten hartstikke gezond is

Daten
Na afloop kun je de nummers doorgeven van de mannen of vrouwen die jou interessant lijken. Deze geef je aan de organisatie door.

Als er een match is, kun je een drankje doen of een andere leuke activiteit ondernemen. Klinkt goed, toch! Dus: ben jij single en wil je wel eens op wandeldate? Reis dan 3 juni naar Breda af!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Singleloop (@singleloop_)

Vier de zomer in eigen achtertuin met dit geniale mini-strand!

Twee vrouwen aangehouden voor bedreigen RIVM-directeur Jaap van Dissel