in

Arts (61) ver kracht zijn baby-kleindochtertje van amper vijf maanden oud: hij krijgt 8 jaar cel

Een arts krijgt ook in beroep acht jaar cel wegens de ver krachting van zijn eigen kleindochtertje. Het hof van beroep van Luik bevestigde vandaag het vonnis van in eerste aanleg. Het kindje was op het moment van de feiten amper vijf maanden oud.

De 61-jarige man uit de Luikse stad Borgworm wordt ook tien jaar lang ter beschikking gesteld van de strafuitvoeringsrechtbank.

Familieleden van de man wisten niets af van zijn p*dofiele neigingen. Op de computer van de man werden 147.000 kinderp*rno-afbeeldingen aangetroffen. Op de foto’s staan vooral baby’s.

De ouders van het kindje vertrouwden op zaterdag 4 februari 2017 hun dochtertje toe aan de grootvader.

De man sloeg “na een impuls” nog dezelfde avond toe toen hij haar luier verschoonde. In zijn verhoor heeft de medicus altijd ontkend dat hij met zijn jongeheer tot pen*tratie overging.

Lees ook  Voetbaltrainer filmt naakte tieners in kleedkamer en masturberende jongens: twee jaar celstraf en schadevergoeding

Na zijn arrestatie troffen speurders in een vuilnisbak in de woning bebloede zakdoekjes aan die zowel DNA-sporen van de veroordeelde als van het kindje bevatten.

Het babymeisje moet vreselijk hebben geleden, pas ‘s anderendaags bracht hij haar terug naar de ouders.

Hij beweerde dat de verwondingen waren veroorzaakt door spijsverteringsproblemen. Speurders troffen DNA-sporen van de baby aan op zijn geslachtsdeel. De arts zei zich niet alles meer te herinneren als gevolg van alcohol- en medicijnengebruik.

Het meisje werd opgenomen op de spoedafdeling van een ziekenhuis en vertoonde zware verwondingen aan de genitale organen.

Lees ook  Vrouw in rug gestoken in Eindhoven tijdens hardlopen - Slachtoffer zwaargewond!

Het kindje moest al verschillende chirugische ingrepen ondergaan als gevolg van de ver krachting.

Het parket tekende beroep aan tegen het vonnis in eerste aanleg, maar vorderde geen zwaardere straf nadat de beklaagde toonde dat hij zich bewust is van de ernst van de feiten.

Na zijn celstraf wordt de arts tien jaar lang ter beschikking gesteld van de strafuitvoeringsrechtbank, een bijkomende straf om ervoor te zorgen dat hij niet makkelijk kan vrijkomen.

Drie rechters van de strafuitvoeringsrechtbank moeten akkoord gaan met een vervroegde vrijlating. Als één van hen het daar niét mee eens is, moet de arts in de cel blijven.

Vrouw verkoopt haar poep voor 3500 euro aan mannen

20-jarig meisje krabt eigen ogen uit door drugs en is nu blind