in

‘Arrogant’ rijk koppel weet kijkers toch te raken in Steenrijk, Straatarm

Het rijke koppel maakte geen goede eerste indruk bij veel kijkers. Don’t judge a book by it’s cover, zo blijkt maar weer uit de nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm.

De rijke Dennis en Fabiana Vonk wonen in een luxe villa die pal aan het Lago Maggiore grenst. Het stel lijkt in eerste instantie geen symphatie bij de kijkers op te wekken.

Hoewel kijkers aan het begin van de aflevering kritiek uiten, nemen ze hun woorden aan het eind van de aflevering snel terug.

Rijk koppel in Steenrijk, Straatarm
In de nieuwste aflevering van Steenrijk, Straatarm maken we kennis met Dennis en Fabiana. Het stel woont in een van de rijkste landen ter wereld, namelijk Zwitserland.

Ze ruilen hun luxueuze villa in voor een bescheiden rijtjeswoning in Apeldoorn. Tijdens de introductie van Dennis en Fabiana blijkt al snel dat ze een behoorlijk leefbudget hebben.

Lees ook  Kan het nog erger dan Famke Louise? Ja, hier is Fabiola d’r muziekvideo:

De enorme villa aan het prachtige Lago Maggiore is namelijk niet de enige villa die ze aan dit meer bezitten.

Dennis vergaarde zijn fortuin in de autohandel en is nu exclusief Maserati dealer. Zijn vrouw Fabiana runt een goedlopend markering- en evenementenbedrijf.

Verkeerde eerste indruk bij kijkers
Veel kijkers vinden het rijke koppel aan het begin van de aflevering ‘verwaand en arrogant’. Dit verandert echter al snel wanneer Dennis en Fabiana zich volledig lijken in te zetten voor het arme gezin en zelfs een nieuwe fiets voor de vader weten te bemachtigen.

De kijkers hebben veel respect voor zowel het rijke als het arme gezin in Steenrijk, Straatarm. Opvallend is dat de familie Rickert, bestaande uit vader Timor, moeder Agnes en zoon Nathan, ook veel lof van de kijkers ontvangen na de aflevering.

Met name de dankbaarheid en bescheidenheid die de jonge Nathan toont raakt een gevoelige snaar bij veel mensen.

Dit zijn de meest populaire babynamen van 2020 (tot nu toe)

Het coronavirus was al veel langer in Nederland