in

Applaus! Patty Brard showt in badpak hoeveel ze al is afgevallen

Wat een prestatie!

Presentatrice Patty Brard deelde een aantal maanden geleden dat ze een gastric bypass heeft ondergaan. Hoewel niet iedereen deze operatie mag en kan ondergaan, heeft het voor Patty duidelijk z’n vruchten afgeworpen. De 63-jarige brunette deelt regelmatig een kiekje van zichzelf waarop te zien is dat ze al een heleboel kilo’s kwijt is. Vol trots deelt ze met haar volgers dat ze nog een paar kilo moet afvallen tot ze haar streefgewicht heeft bereikt.

Wat ontzettend knap!

Afvallen
Wie zich weleens heeft onderworpen aan het leed dat afvallen heet, weet dat het erg lastig kan zijn om af te vallen. Zo ook Patty Brard, na vele gefaalde pogingen besloot de presentatrice het roer drastisch om te gooien. Ze is dolgelukkig met de beslissing om zich te laten opereren, zo laat ze weten op Instagram. “Ja ja… ik ben een gelukkig mens!”, schrijft ze bij de foto waarin ze pronkt in een zwart badpak.

Lees ook!
Katja Schuurman heeft haar trouwjurk uitgezocht

Nog vijf kilo
Tevens deelt Patty dat ze nu zeventig kilo is en dat ze nog maar vijf kilo hoeft af te vallen voordat ze haar streefgewicht heeft bereikt. Eerder deelde de brunette dat ze op haar zwaarst 97.9 kilo was, dat betekent dat ze al bijna 28 kilo is afgevallen! Ook krijgt de brunette veel complimenten van haar volgers en geven ze haar dat extra beetje steun. ”Dat ga jij halen!”, moedigt een van haar volgers aan. Daarnaast blijven de complimenten binnenstromen. “Je ziet er nu al fantastisch uit! Succes met de laatste 5 kilo”, is een van de vele positieve reacties.

Lees ook!
Wikkel-jij altijd je haar in een handdoek na het douchen? Dit moet je NOOIT doen!

Bekijk het resultaat van Patty hieronder!

Hond die aan extreem strakke leiband wordt gehouden heeft jullie hulp nodig!

Patty Brard reageert op dood ex: ‘Karma heeft geen deadline’