in

Andrea Bocelli en zijn knappe zoon zingen klassieker van Ed Sheeran – fans worden omvergeblazen

Maar weinig mensen kennen Andrea Bocelli en zijn prachtige stem niet. Echter is zijn zoon (nog) niet internationaal bekend.

De ongelooflijke tenorstem van Andrea heeft ervoor gezorgd dat hij internationaal bekend is geworden, met maar liefst 70 miljoen verkochte albums wereldwijd. Zou zijn zoon dit talent van zijn vader hebben geërfd?

We weten allemaal dat de appel niet ver van de boom valt. En dit talent heeft Bocelli’s zoon dan ook zeker van hem!

Matteo Bocelli bezit over een krachtige stem, zoals je wel kunt horen. Ook Amos, Andrea’s andere zoon, is erg muzikaal. Hij is te horen op de piano op Andrea’s nieuwste album.

Lees ook  Sodeknetter: zo ziet Kelly van Big Brother er NU uit!

Net als zijn vader is ook Matteo klassiek geschoold. Dit heeft in ieder geval Andrea de kans gegeven om te zingen met de grootste muzieksterren van de wereld, waardoor zijn carrière is uitgebreid.

Liedje van Ed Sheeran
Toen Amos en Matteo hoorden dat hun vader een liedje van Ed Sheeran zou zingen, konden ze dit nauwelijks geloven. En toen ze hoorden dat ze een duet zouden zingen, werd dit hun bijna teveel.

Lees ook  Een op de vijf ic-patiënten corona is overleden

YouTube

Ed Sheeran staat bekend om zijn vele hits. Voor het nummer ‘Perfect Symphony’ met Andrea Bocelli, vloog hij speciaal naar het huis van de beroemde zanger in het Italiaanse Toscane.

Het was dan ook geen verrassing dat ‘Perfect Symphony’ et nummer werd wat Andrea koos om met zijn zoons te zingen.

Het resultaat is buitengewoon.

Bekijk het resultaat in de video hieronder, waar je de vlekkeloze versie van het prachtige nummer van Ed Sheeran kunt luisteren.

Voormalig K3-lid Kristel klapt uit de school over band met Josje

Merrie bevalt van zeldzame tweeling – 4 dagen later laten opgenomen beelden de wereld sprakeloos