in

André Hazes weer herenigd

André Hazes’ gebeden zijn gehoord. De 27-jarige zanger is vandaag weer herenigd met zijn zoontje, iets wat hij gisteren hoogstwaarschijnlijk nog niet had durven dromen.

Op zijn Instagram Stories is te zien hoe hij met het mannetje aan het kleien is en ze de grootste lol hebben om het nabootsen van ‘hun eigen pi*mel’.

Gisteren sprak Hazes nog over het onzekere weerzien met zijn zoontje. Volgens de zanger was Monique niet in de stemming om hem te zien of te spreken en daardoor kon hij zijn eigen zoontje ook niet zien.

Lees ook  Vaccinatiecampagne lijkt effect te hebben: situatie verpleeghuizen is verbeterd

,,Het is wel logisch, maar ik hoop dat het niet te lang duurt, want ik wil graag mijn zoon zien”, vertelde hij in RTL Boulevard.

Vandaag blijken de verhoudingen tussen hem en Monique toch iets te zijn verbeterd, want op Hazes’ Instagram Stories is te zien dat hij met zijn zoon en nog een onbekend persoon aan het kleien is.

,,We gaan een pi*mel maken, een kleipi*mel. Je moet je eigen pi*mel kleien”, roept de andere man in het videootje.

Als de kleine Dré vervolgens een minuscuul stukje klei op tafel legt en zegt ‘dit is mijn pi*mel’, schiet Hazes in de lach. ,,Kijk dan”, giert hij in het filmpje.

Lees ook  Bekende kickbokser ‘Jamal Ben S.’ opgepakt door de politie

Eergisteren werd bekend dat Hazes en Westenberg met elkaar hebben gebroken. Volgens Hazes bleken de verwachtingen naar elkaar toe over de wijze waarop ze hun levens willen inrichten te verschillend.

Vlak nadat het nieuws naar buiten kwam, kwam de zanger zelf met een statement waarin hij vertelde steun te krijgen van influencer Sarah van Soelen.

Er is volgens Hazes geen sprake van een relatie met de brunette, hoewel hij niet uitsluit dat de vriendschap met Sarah uitgroeit tot meer.

Hoe Alisha (14) doelbewust in de val gelokt werd door verliefd koppeltje: “Maar we wilden haar zeker niet dood”

PostNL niet blij met dildo’s op Utrechtse brievenbussen: ‘Dit pikken we niet’