in

André Hazes twijfelt niet: ‘Ik ben helemaal van Monique’

Je kunt er bijna niet omheen: de opnieuw opgebloeide liefde tussen André Hazes (26) en zijn Monique Westenberg (43).

Op social media blijft het stel zoete foto’s van en met elkaar plaatsen. Dit keer heeft hun zoontje Dré waarschijnlijk de caption bedacht.

Na een tumultueuze periode zijn André en Monique ogenschijnlijk verliefder dan ooit. Op Instagram deelt het stel geregeld een kiekje waarin ze hun liefde aan elkaar verklaren.

Dit keer is het niet anders, maar lijkt de bedenker van de tekst bij de foto een jonge schrijver te zijn. “Mijn mama is alleen van mijn papa”, staat er bij de innige omhelzing van André en Monique. Het ziet er naar uit dat de kleine Dré achter de caption zit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Mijn mama is alleen van mijn papa”.🤓

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

De aandoenlijke foto van André en zijn Monique levert heel wat positieve reacties op. “Hou van jullie”, laat één volger weten onder de foto. “Knap, jullie”, aldus een ander. De vriendin van de zanger heeft zelf niet gereageerd en ook geen soortgelijke foto op haar Instagram gedeeld.

Bikinifoto Jennifer Lopez maakt diepe indruk op fans

André en Monique’s verzoening deed veel stof opwaaien. Rachel Hazes heeft zich uitgelaten over de hernieuwde liefde tussen de twee. Je ziet het in de video hieronder.

Wat?! Schaatslady Melissa Wijfje gefotografeerd met ‘kamelenteen’

Selma Omari brengt eerste single uit