in

André Hazes krijgt kippenvel van zus Roxeanne

Monique Westenberg en Rachel Hazes zullen elkaar deze weken vaker gaan zien. De concerten van Holland Zingt Hazes gaan vrijdagavond van start en volgens André Hazes zijn de belangrijkste vrouwen in zijn leven daarbij.

Ook Roxeanne zingt tijdens de Ziggo Dome-concerten en Andre zegt nu iets heel moois over de zus met wie hij geen contact meer heeft…

Dit vertelt hij aan Shownieuws, zoals je kan zien in de video hierboven. ”Dat nummer van Rox en die ouwe, dat is wel kippenvel.

Dat is heel mooi. Het maakt niet uit wat de mensen er van vinden, maar dat je dat als ‘kind van’ kan doen is natuurlijk heel bijzonder. En het is iets wat je de rest van je leven bij je kan dragen.”

Ook Monique komt spoedig naar de Ziggo Dome, al is ze nu nog in Parijs met hun zoontje. ”Monique en Dré komen nog, maar die komen volgens mij zondagmiddag. Dan is het lekker een middagshow en kan hij op tijd naar bed en Monique komt voor de rest de andere avonden.”

Lees ook  Barbie lijkt weer helemaal de oude: Voorgevel knalt bijna uit d’r pakje

Rachel is back!

Rachel heeft dit jaar weer een grote rol gespeeld achter de schermen bij het meezingspektakel. ”Mijn moeder is er,” zegt André. ”Die is heel nauw betrokken weer en het is hartstikke leuk dat ze er weer is. Ze is even een soort van weg geweest en nu is ze er weer. En we zullen weten dat ze er is ook! En ja, zij is natuurlijk ongelooflijk trots, los van dat haar kinderen op het podium staan, is het wel haar man die dit nog steeds flikt.”

Disneyland

Monique Westenberg is deze vrijdag nog aan het genieten in Parijs met haar kleinste André. Haar zoon heeft het erg naar zijn zin en Monique deelde dan ook een schattig filmpje van hem in haar Instagram Stories.

Lees ook  Vrouw zegt dat haar stiefzoontje vermist is, maar de politie gelooft haar niet. Uiteindelijk brengt ze de politie naar het lichaam van jongetje, maar dan gebeurt er iets vreselijks met de vrouw

Zo is te zien hoe André met Monique in een vliegende attractie zit die ronddraait. Een dag later deelt ze een filmpje waarbij André op een hobbelend paard in de carrousel zit. De schattige beelden zijn hieronder terug te zien.

Monique reageert op hereniging

André en Monique zijn sinds kort weer terug bij elkaar, nadat André een paar maanden met Bridget Maasland ging.

Op de hereniging reageerde Monique eind februari, in een post op Instagram: “I’m your Rock, you’re my Star!”.

Ook deelde de blondine een plaatje met een bijzondere tekst dat slaat op haar grote liefde. “Soms moeten twee personen uit elkaar gaan om te beseffen dat ze bij elkaar horen”, valt er te lezen.

Dankzij goed politiewerk bijna 30 gsm’s terug naar rechtmatige eigenaar

20+ katten die zo mooi zijn dat het bijna lijkt alsof de natuur Photoshop heeft gebruikt