in

André Hazes heeft GROOTS nieuws voor 2019.

De immer sympathieke André Hazes kondigde in Privé grootste plannen aan voor het nieuwe jaar. Hij liet immers optekenen dat hij Monique Westenberg in 2019 ten huwelijk zal vragen!

André liet eerder al weten dat hij de hand van zijn Monique wil vragen, maar was tot nu toe nog niet erg concreet. Nu zei een trotse André in Privé: “Monique zal echt mevrouw Hazes gaan heten. 2019 gaat het jaar van Monique worden, dat heeft ze verdiend. Ze heeft het niet makkelijk met mij gehad.”

Lees ook!
Bikinifoto Jennifer Lopez maakt diepe indruk op fans

Het is nog niet duidelijk of ze volgend jaar ook meteen in het huwelijksbootje zullen stappen. André weet voorlopig nog niet hoe hij het aanzoek gaat aanpakken en wanneer hij door de knie zal gaan. Hij geeft aan dat hij er wel iets voor voelt om op een Europees strand te trouwen. Maar ook een reusachtige party in Nederland met wel “vijftienhonderd man” ziet hij wel zitten.

Lees ook!
Moeder ontdekt videobewijs van de m*shandeling van haar baby in het kinderdagverblijf.

Het huwelijksaanzoek doet hij het liefst in het bijzijn van intieme vrienden en familie. Met kerst zal het wellicht niet gebeuren, “want dan ligt het er misschien te dik bovenop.”

In Privé kan je het hele interview met André Hazes lezen.

DEEL dit heugelijke nieuws met alle André Hazes fans die je kent!

Ronnie Flex deelt eerste kiekje met pasgeboren dochtertje.

Dít kun je het best doen als je keelpijn hebt (en deze 5 dingen juist niet)