in

André en Monique weer bij elkaar?

De grote droom van veel fans lijkt zomaar weer uit te kunnen komen. Nu André Hazes en Bridget Maasland alweer uit elkaar zijn, staat de deur wagenwijd open voor een reünie van de zanger met de razend populaire Monique. En volgens oplettende volgers zit die kans er in, getuige het volgende ‘bewijsmateriaal’…

In de reacties onder de Shownieuws-primeur van zondagavond viel al te lezen dat massa’s fans hopen op een reünie van de twee. ”Goed bericht.

Monique past veel beter bij André,” schreef iemand bijvoorbeeld. Het merendeel lijkt te verwachten dat een liefdesreünie er ook al is of gaat komen en Shownieuws wordt overladen met mogelijk ‘bewijsmateriaal’.

Samen gespot in wc-hokje
In deze video zie je eerst Monique uit een dames-toilet van Mambo Beach op Curaçao lopen en even later rent – totaal onverwachts – ook André het hokje uit. Zijn toenmalige vriendin Bridget moest toen nog aankomen op het tropische eiland.

Curaçao
Zo ontvangt Shownieuws beelden en ooggetuigenverslagen van meerdere mensen die de twee op Curaçao, waar André en Monique vorige week allebei waren, mochten aanschouwen. Ze zouden het daar weer heel gezellig met elkaar hebben gehad.

De Telegraaf schrijft hier het volgende over: ”In de dagen voor het concert vermaakte de zanger zich meer dan uitstekend met het gezinnetje, dat weliswaar al de nodige problemen had gekend, maar dat tot vorig najaar al die perikelen toch steeds weer had doorstaan.

Wie Monique en André daar op het eiland samen zag en van niets wist, zal niet hebben vermoed dat zij drie maanden uit elkaar waren.”

Privé pakt morgen (!) ook al groot uit met een verhaal over de laatste dagen van Bridget en André als koppel.

Dj Wef sluit nieuwe liefde relatie met Ronnie Flex niet uit.

Omdat André gezellig met zijn gezin zou zijn geweest, zou Bridget tot haar grote irritatie hebben moeten wachten op het vliegveld.

Een voorpublicatie: ”Bridget komt door de automatische schuifdeuren de aankomsthal in en kijkt verwachtingsvol om zich heen om te zien vanuit welke hoek André haar zal verrassen met bloemen of een fles champagne.

Dat gebeurt niet. Sterker nog: André is in geen vliegvelden of wegen te bekennen. Terwijl andere passagiers Bridget links en rechts voorbijlopen om uitgelaten aan hun vakantie te beginnen, blijft zij ongeveer als laatste over op de airport. Haar gezicht op onweer.”

”Te zien is hoe zij blijft proberen iemand telefonisch te pakken te krijgen en hoe zich een venijnig gesprek ontwikkelt wanneer dat eindelijk is gelukt.

La Maasland heeft dan kennelijk te horen gekregen dat het nog wel even gaat duren voor zij wordt opgepikt.

Aan de bar bestelt zij een colaatje, wat zij opdrinkt tot 32 minuten nadat zij binnen in de vertrekhal en buiten heeft gewacht, het eindelijk André’s manager Sjoerd is die ‘sorry’ zeggend Bridget ophaalt.”

André hartje Monique
Ook een foto die Monique op Valentijnsdag op haar Instagram Stories postte doet nu weer de ronde.

Waar André en zijn ex Bridget die dag niets over elkaar plaatsten, was wel dit op haar social media te zien. Op een boom was André <3 Monique, 14-02-2020 te lezen.

Waar toen nog werd aangenomen dat dit over zoontje André ging, zou dit nu weleens op een andere manier bekeken kunnen worden.

Vermist jongetje (10) dat boos wegfietste van huis is gevonden

Monique droeg vorige week ook al een shirt van André. De foto die zij hiervan op social media postte kon rekenen op talloze reacties.

Vechten voor gezin
Een interview dat Monique enkele dagen geleden aan De Telegraaf gaf, deed ook al enkele wenkbrauwen fronsen.

Bij een optreden van André, waar Monique en hun zoontje bij aanwezig waren, gaf ze kort een quote over de situatie.

”Ik wil vechten voor het geluk van ons gezin,” zou ze hebben gezegd. ”En dat weet Dré ook. Maar ik kan daar nu niets over zeggen.”

De breuk met Bridget
De breuk van André en Bridget werd zondagavond in Shownieuws bekendgemaakt. Volgens Evert Santegoeds zou André op Valentijnsdag al zijn spullen bij Bridget hebben weggehaald.

Opvallend was ook dat op Valentijnsdag afgelopen vrijdag, zowel Bridget als André geen liefdesfoto’s van elkaar hebben gepost op Instagram en ook niet stil hebben gestaan bij hun liefde voor elkaar. En dat terwijl zij normaal gesproken alles over elkaar deelden…

‘Niet de schuld van de media’
Volgens mediahistoricus Huub Wijfjes kunnen André en Bridget niet de media de schuld geven van de breuk.

“Het zijn twee mensen die hun hele bestaan hebben opgehangen en georganiseerd op hun presentatie in de media”, oordeelt Wijfjes.

“Ze hebben hun carrière voor een belangrijk deel aan die aandacht te danken. Ze delen dag in dag uit vrijwel alles via sociale media en voeden de media doorlopend als het hen goed uitkomt.

Dan móeten ze weten dat die manier van werken ook nadelen heeft; sommige media kunnen meedogenloos zijn.”

Deze dame (26) werd van Tinder verbannen omdat ze ‘te knap’ is

Dit is de reden van de breuk tussen Bridget en André!