in

Amsterdammer staat nietsvermoedend onder de douche wanneer er een ongenodigde gast binnenkomt

Deze Amsterdammer had de schrik van zijn leven

Je zou je toch een hoedje schrikken als dit je overkwam! Een Amsterdammer ging nietsvermoedend onder de douche en zag daar wel een heel vreemde ongenodigde gast: een grote slang was de woning in Amsterdam Zuid binnengedrongen. Wij durven bijna niet meer onder de douche…

Je gaat spontaan nooit meer douchen!

Binnensluiper
De Amsterdammer was in de badkamer toen daar ineens een binnensluiper was: een grote geel met rode slang. Hoe de slang daar gekomen was, is onbekend. De bewoners belden de dierenambulance, maar toen die ter plekke kwam had de slang zich verstopt. Later dook hij weer op in het trappenhuis, waarna de dierenambulance de slang meenam naar de reptielenopvang.

Lees ook  Trouwe hond reist helemaal alleen naar het ziekenhuis om haar mama te zoeken.

Slang
De reptielenopvang heeft laten weten dat het om een stierslang gaat, deze is in het wild alleen in Amerika te vinden. Het is een wurgslang die ratten, muizen en vogels eet. Mensen hoeven niet bang te zijn voor deze slang, want hij is niet giftig. Even was de dierenambulance bang dat de slang gedumpt was, maar later meldde de eigenaar zich.

Lees ook  Boeren verminken tegenwoordig koeien door er gaten in te boren om DEZE reden!

Reptielenopvang
Gelukkig is de eigenaar van dit dier terecht, maar vaak komt het voor dat dieren zomaar op straat gezet worden. De dierenambulance wil mensen er graag op wijzen dat er altijd alternatieven zijn en dat dieren niet zomaar gedumpt horen te worden.

Dit wil niemand ooit meemaken: Model wordt gegijzeld door haar vriend

Bruid hoort Rare Muziek en denkt dat de bruiloft verpest is. Totdat ze zich omdraait en ziet wie er aan het spelen is…