in ,

Man laat vijf miljoen dollar na aan zijn hond

Zakenman Bill Dorris kwam vorig jaar op zijn 84e aan zijn einde. Alle vergeten vrienden en onbekende familieleden kwamen van heinde en verre aan om van zijn testament te snoepen, maar stuk voor stuk kwamen ze van een koude kermis thuis. Dorris liet namelijk een dikke vijf miljoen achter aan zijn hond.

Als het om Bill Dorris gaat, dan is een hond echt man’s best friend. De 8-jarige Border Collie Lulu, die overigens het grootste deel van haar leven verzorgd werd door een vriendin van haar baasje, heeft dan ook een aanzienlijk deel van de zakenman zijn vermogen gekregen. Met vijf miljoen dollar op de rekening zwemt deze Dagobert Dog de rest van haar leven in het geld.

Lees ook  Moeder laat rietje in chloorfles in de hoop dat haar 3-jarige eruit zou drinken

In zijn testament liet Dorris daarnaast weten dat Martha Burton, de vrouw die de laatste jaren op Lulu heeft gepast, verantwoordelijk moet blijven voor zijn favoriete viervoeter.

“Ik weet ook niet wat ik ervan moet denken, om eerlijk te zijn”, vertelde ze. Of ze al het geld ook uit gaat geven, moet nog blijken: “Ik zou het graag proberen”, grapte Burton in ieder geval.

Lees ook  Bewezen: ijsjes eten maakt je slimmer én gelukkiger

Meisje (17) dat hond uitlaat geschept door auto, zwaargewond naar ziekenhuis

De allergrootste puist ter wereld is eindelijk uitgeknepen!