in

Deze sterren lieten hun gebit maken en dat kunnen we goed begrijpen!

Wat een verschil kan het maken. Als je ziet hoe bijv. Tom Cruise er vroeger uitzag? Holy moly!

Je kunt er vaak helemaal niets aan doen als je een slecht of scheef gebit hebt. Laten we daar duidelijk in zijn. Maar als je genoeg poen hebt, dan valt er vaak iets moois van te maken. En het verschil dat een goed gebit maakt is ongelooflijk! Net zoals het plaatje van Ronaldo, de wereldberoemde voetballer. Die heeft een ivoren setje bijters, dat er ooit heel naders bij stond dan zijn huidige kunstklapper.

Maar ook David Beckham, Celine Dion en nog enkele anderen hebben flink aan hun gebitjes laten rommelen om de zaak – vaak letterlijk – recht te trekken. Je ziet ze hier allemaal op een rijtje:

Christiano Ronaldo, ‘Mr. Perfect’ was niet helemaal perfect, zo blijkt uit oude foto’s.

Voetballer Christiano Ronaldo. In de bloei van zijn leven al een levende legende in de voetbalwereld. Doet menig vrouwen- (en mannen)hart sneller kloppen. Maar als puistenkoppie zag hij er toch een tikkie anders uit.

Rapper 50 Cent

Rapper 50 Cent heeft eigenlijk niet al teveel aan zijn gebit laten sleutelen. De voortanden zijn wat meer in verhouding gebracht met de rest van het gebit. Maar het kenmerkende spleetje tussen zijn tanden heeft hij mooi intact gelaten. Slim want het is zijn handelsmerk.

Catherine Zeta-Jones: Heeft duidelijk behalve haar gebit, ook wat aan haar gezicht(neus) laten doen

Catherine Zeta-Jones bleek ook een ander rek in haar mond te hebben. Heel veel maakt het niet uit.

Celine Dion: Gevalletje van WOW! Die had geen lekker bekkie

Celine Dion heeft heel terecht de boel laten verspijkeren. Want het zat nogal schots en scheef in dat bekkie. In onderstaande video kun je Celine als tiener zien in een commercial over het leren van de Engelse taal.

En als je goed kijkt, dan zie je dat in haar rechter bovenkant van haar gebit, nog een extra tand heel hoog zit – voor de kijkers links. Haar lippen verbergen het bijna maar net niet. Goed kijken naar onderstaande video.

David Bowie kon ook wel een correctie gebruiken

David Bowie had ook een wat creatiever gebit voordat de zaak werd rechtgetrokken. Wist je trouwens dat zijn linkeroog(voor de kijkers rechts) een andere kleur heeft? Was een van zijn handelsmerken. Wat velen niet weten is hoe dat komt, en dat hij feitelijk blind was aan zijn linkeroog. Het zit als volgt:

Als tiener raakte Bowie verwikkeld in een gevecht op straat. Toen heeft hij zo’n harde hoek voor zijn kop gekregen, dat hij blind werd aan 1 oog, dat ook nog verkleurde door die klap. Maar vreemd genoeg heeft het zijn carriére meer goed dan slecht gedaan want het werd zijn handelsmerk.

  Zien: Anouk Maas duikt het water in maar vergeet haar bikini aan te doen

Lindsay Lohan: Veel alcohol en drugs blijken niet zo best voor je tandjes te zijn

Lindsay Lohan. Waar kennen waar haar eigenlijk ook weer van? Behalve van jarenlange schandalen die elkaar maar op bleven volgen in verband met haar overvloedige drugs- en drankgebruik? Ze was een kind-actrice in de film ‘The Parent Trap’. En daarin speelde ze op voortreffelijke wijze de rol van een tweeling, in haar eentje.

Dat was haar grote doorbraak voor een glansrijke carrière als actrice. Die ze volledig om zeep heeft geholpen door de meest foute gedragingen en uitlatingen. Gelukkig bleek er nog een tandarts bereid om alle schade aan haar gebit, door het vele drank- en drugsgebruik, recht te zetten.

Matthew Lewis – een wereld van verschil

Wie? Matthew Lewis. Speelde ooit het grappige onhandige dikkerdje in de Harry Potter filmreeks. Matthew deed de wereld versteld staan door enorm af te vallen en een normaal postuur te krijgen. En daarna nog een gebitscorrectie erover heen. En nu? Dit is toch een heerlijk sappig English hapje geworden? Wauw.

Country zangeres LeeAnn Rimes

Country zangeres LeeAnn Rimes is in Nederland alleen onder de liefhebbers van country muziek bekend. Maar in Amerika is het een ster waar je U tegen zegt. En ook bij haar is duidelijk te zien, wat een gebitscorrectie kan doen. Heel geslaagd.

Morgan Freeman

De Oscar winnende acteur Morgan Freeman zag er toch een ‘beetje’ anders uit met zijn oude gebit, vindt je ook niet?

Miley Cyrus

Jawel, ook onze Miley heeft haar ivoren torentjes recht laten trekken. En niet zo’n beetje ook. Waar ze nu maar al te graag met haar overmaatse tong voor menig fototoestel langs de lippen likt, zal dat vroeger een tikje anders hebben gelegen denk je ook niet? Maar zeker een verbetering.

David Beckham

Jaja, ook die ander voetbal-hunk David Beckham heeft er flink aan laten sleutelen. Maar of dit nou zo nodig was? Want een beetje een scheve tand, kan ook zijn charme hebben. Ook al is hij op de linker foto nog een jochie. Misschien nu net wat te gelikt, net zoals Ronaldo?

Nicholas Cage

Acteur Nicholas Cage heeft ook een terechte verbouwing laten uitvoeren. De rechterkant ziet er toch een stuk frisser uit, vindt je ook niet? Eigenlijk is zijn echte achternaam niet Cage, maar Coppola. Hij is een neefje van de wereldberoemde regisseur Francis Coppola, o.a. bekend van The Godfather en Apocalypse Now. Legendarische films.

  Moeder treft 11-jarige dochter dood aan in bad met smartphone - met de oplader nabij

Maar omdat Nicholas het op eigen kracht wilde maken in Hollywood, heeft hij deze achternaam aangenomen. En het is hem gelukt! Met afwisselend heel goede en uiterst slechte vertolkingen in allerlei films.

Niall Horan – zanger One Direction

Niall Horan was een zanger van de achterlijk populaire boyband ‘One Direction’. Zelfs in Nederland stonden hordes gillende en krijsende meisjes uren in de rij om maar een glimp van een van deze pubertjes te pakken te kunnen krijgen.

En als we het oude rek van Niall in zijn mond zien hangen op de foto links? Dan denken we dat Niall op latere leeftijd de juiste beslissing heeft gemaakt!

Noel Gallagher van de voormalige superband ‘Oasis’

De zanger en componist van de voormalige Britse superband ‘Oasis’ zag er in het verleden heel anders uit. Ook een gevalletje van ‘Wow’, met dat scheve setje in zijn mondorgel. Noel heeft een jarenlange vete met zijn broer Liam Gallagher, die de leadzanger en frontman van dezelfde band was. Ze laten geen kans ongemoeid om elkaar zwart te maken en/of met modder te gooien.

Buiten dat heeft Noel in het verleden toegegeven dat hij een deel zijn klassiekers componeerde onder invloed van bergen XTC en alcohol. Tja…zo te zien is hij weer flink bij zinnen gekomen. Ziet er toch wat fijner uit op de rechterfoto nietwaar?

En last but zeker not least: Megaster Tom Cruise

En last but zeker not least: Megaster Tom Cruise. Grootste gevalletje van ‘WOW’ wat betreft een scheef rek. Tom had een partij kromme hazetanden waar je U tegen zegt. Zag er echt niet uit. Knap dat je alsnog het vertrouwen hebt om jezelf als een hunk te willen doen voorkomen, zoals op de linkerfoto. Die blik. Alsof hij zichzelf als een uiterst lekker hapje denkt voor te schotelen.

Maar het tegendeel was waar. Feit is echter, dat ondanks alle stomme actiefilms op de acterende automatische modus, mijnheer Cruise wel degelijk een begenadigd acteur is. Zoals we bijvoorbeeld hebben kunnen zien in de film Rain Men. Maar dat is alweer lang geleden.

En voordat zijn loopbaan goed en wel op gang kwam met de film ‘Risky Business’ en de klapper ‘Cocktail’ uit de jaren ’80, was de boel in de voorkamer al recht getrokken. Tom was er dus vroeg bij. Geen slechte keuze. Misschien wel de meest verstandige ooit uit zijn hele leven.

Laat je vrienden ook meegenieten door dit lijstje met ze te delen. Fijn weekend!

Wandelaar doet lugubere vondst in droogstaande uiterwaarden bij Nijmegen

Deze man denkt even lekker een haring te happen – Het loopt iets anders dan verwacht