in

Als bij jou thuis altijd de planten dood gaan, dan hebben wij hier de oplossing!

Houd jij ook zoveel van planten, maar lukt het maar niet om ze in leven te houden? Voor veel mensen waarschijnlijk herkenbaar.

Maar gelukkig hoef je je nu geen zorgen meer te maken, want er is een speciale plantenpot die jou precies vertelt hoe jouw plant zich voelt.

Moet er wat water bij de plant? Plantenvoeding nodig of misschien iets te veel water gegeven? Deze plantenpot genaamd Lüa laat je zien hoe het met de plant gaat. Hierdoor weet je precies hoe je hem moet verzorgen.

Vanaf nu ben je altijd op de hoogte hoe het met je plant is gesteld, want meten is weten. Lüa vertelt jou precies hoe hij zich voelt. De plantenpot is namelijk uitgerust met een digitaal scherm van zo’n 6 cm waarom een gezichtje wordt weergegeven. Lüa toont maar liefst 15 verschillende emoties via het schermpje. Geniaal!

Lees ook  13-jarige probeert met 200 km/uur aan politie te ontsnappen om hamburgers te halen

Zo toont Lüa een dorstig gezichtje wanneer jouw plant behoefte heeft aan water. Lüa laat een ziek hoofdje zien wanneer je hem bijna hebt verzopen en als je hem teveel licht hebt gegeven dan zie je een soort van lachende vampier. De bloempot kan zelfs niezen wanneer je plant een verkoudheidje heeft opgelopen door een te koude omgeving. Geef je je plant te weinig aandacht? Dan valt Lüa in slaap. Ken jij de tamagotchi’s van vroeger nog? Daar begint het aardig op te lijken….

Lees ook  Janneke (29) stierf binnen de muren van de GGZ-instelling: 'Ongelooflijk veel leed aangedaan'

 

Kerst
Daarnaast kan je met een app op je telefoon de plant goed in de gaten houden wanneer je niet thuis bent. We zullen nog even geduld moeten hebben, want Lüa ligt zo rond de kerst in de schappen. Misschien wel het perfecte kerstcadeau?!…

Na 18 miskramen verdeeld over 16 jaar bevalt deze vrouw eindelijk op 48 jarige leeftijd

Naomi wil erkenning geweld in jeugdzorg: ‘Als 14-jarige moest ik me uitkleden voor een paar mannen’