in

Dramatische uitschakeling Ajax

Ajax is UITGESCHAKELD! De club deed er alles aan voor een sensationele finaleplek in de Champions League. De Amsterdammers verdedigden in de eigen Johan Cruijff ArenA de 1-0 overwinning uit de heenwedstrijd in Londen.

Ajax stond op een 2-0 voorsprong tegen Tottenham Hotspur. Ajax kwam al vroeg op voorsprong door een goal van Matthijs de Ligt. Hakim Ziyech schoot fantastisch binnen voor de Amsterdammers tegen Tottenham Hotspur. De finale van de Champions League is nu wel héél dichtbij!

Lees ook  Patricia krijgt verschrikkelijk nieuws te verwerken.

Daar is de 2-1. Lucas scoort in de 55e minuut. Nu moet Ajax het hoofd koel houden.En daar is de 2-2. Weer Lucas. Nu hoeft Tottenham nog maar één keer te scoren. Nog ruim een half uur, een lang half uur.

Ziyech is in de 62e minuut dicht bij de 3-2 voor Ajax. Weer komt de pass van Tadic. De bal gaat net naast. De 2-3 in de laatste seconde. Lucas draait in zijn eentje Ajax de nek om. Het is niet anders. Hiermee is Ajax woensdagavond op dramatische wijze de finale misgelopen. De Amsterdammers verspeelden een 2-0 voorsprong en verloren vanwege een goal diep in blessuretijd uiteindelijk met 2-3. Daarmee maakte Tottenham Hotspur de eerdere 0-1 nederlaag ongedaan. Wat een drama voor Ajax..

Lees ook  Belangrijk: dit zijn geen feiten maar advies van corona experts!

Verdachte drievoudige moord Brunssummerheide en Scheveningen opgepakt!

Spelende meisjes krijgen 1750 euro van wildvreemde man