in

Afgetrainde Jan Smit weer aan de bak

Jan Smit is weer hard aan het werk. De zanger, die vorig jaar zijn agenda volledig leeg maakte vanwege een burn-out, is begonnen met zijn rol als coach in The voice of Holland.

Killerbody
Jan heeft niet stilgezeten in de coronacrisis. De zanger vertelde al veel te zijn afgevallen en liet onlangs nog met zijn shirt uit zien hoe de zaken er lichamelijk voorstaan. “Suppen is leuk”, schreef Jan bij de foto, al zullen weinig mensen naar de plank onder zijn voeten kijken. Jan genoot halfnaakt op het water en liet zijn volgers trots zijn lichaam zien.

Lees ook  Klanten McDonald’s furieus omdat nieuwe papieren rietjes hun milkshake verpesten.

“Heerlijk toch”, schreef een fan in een reactie. Een ander vermoedt vals spel: “Vooral goed die bierbuik inhouden.”

Jan Dulles, zanger van de 3J’s, vertelde eerder al aan Shownieuws hoeveel kilo Jan was afgevallen. Nadat het nieuws over de burn-out van Jan Smit naar buiten kwam, vertelde Jan over Jan dat hij zo’n 13 kilo was afgevallen. Hij had wel een verklaring: “Hij heeft natuurlijk met dat schaatsprogramma meegedaan en hij is al drie maanden lang, iedere dag aan het schaatsen. Dat doe ik hem sowieso niet na, maar Jan doet dat naast zijn agenda die al zó druk is dat het onmenselijk wordt.”

Lees ook  Nicolette Kluijver toont afgetraind lichaam

In de video bovenaan deze pagina is te zien hoe Jan onlangs nog vertelde hoe het nu met hem gaat.

Heb ik griep of corona? ‘We kunnen het mogelijk onderscheiden door het begin’

ZIEN: Gaby Blaaser trakteert haar volgers op 18+ video