in

Aangeslagen Bridget Maasland reageert voor het eerst op breuk met André Hazes

Gisteren bracht het ex-koppel naar buiten dat hun relatie voorbij is
Na drie maanden kwam er afgelopen weekend een einde aan de relatie tussen Bridget Maasland en André Hazes.

Afgelopen weekend speculeerden showbizzdeskundigen al over een breuk en gisteren bevestigden de twee hun gestrande relatie. En die breuk laat Bridget aangeslagen achter.

Breuk na vakantie
Het showbizzkoppel zette afgelopen weekend een punt achter hun relatie, en dus niet tijdens hun vakantie op Curaçao, zoals vermoed werd.

Lees ook!
Politie maakt einde aan Turkse bruiloft in Opera: ‘Er was meer dan 500 man aanwezig’

Dit verklaarde Bridget maandag aan RTL Boulevard, het programma dat zij regelmatig presenteert. Tijdens de RTL Boulevard-uitzending van gisteravond was de blondine niet aanwezig. Haar mede-presentatoren citeerden naar eigen zeggen haar verklaring.

Aangeslagen
Aran Bade vertelde dat zijn collega Bridget onthutst is door de breuk. “We hebben zojuist een aangeslagen Bridget gesproken”, vertelde hij. “Bridget is echt aangeslagen en kan hier ook vanavond niet zijn, ze ligt er echt af.”

Lees ook!
Gast filmt zijn vriendin nadat ze thuiskomt van een iets te heftig feestje:

Druk van de media
Gisterochtend verklaarden Bridget en André dat de media schuldig was aan de gestrande relatie. “Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten”, zo verklaarden ze aan RTL Boulevard.

Nicolette Kluijver en Joost Staudt uit elkaar – Dit is de echte reden

Harteloze eigenaar dumpt bloedende moederhond die net beviel van 10 pups