in

92-jarige moeder bekent moord op zoon om te voorkomen dat hij haar in tehuis zou steken.

Een video van de politie toont het moment waarop een 92-jarige vrouw bekende dat ze haar zoon vermoord had om te vermijden dat hij haar in een verzorgingstehuis zou steken.

Anna Mae Blessing (92) werd in juli 2018 gearresteerd voor de moord op haar 72-jarige zoon, Thomas Blessing, in hun huis in de Amerikaanse staat Arizona. Ze raakte overstuur nadat haar zoon haar verteld had dat ze naar een verzorgingstehuis zou gaan. Daarna verstopte ze twee pistolen in haar jurk en confronteerde haar zoon.

Lees ook  Kijkers zijn woedend op rijke dames in ‘Steenrijk, Straatarm’

Blessing verklaarde aan de politie: “Ik haalde de trekker over en het brak de spiegel en ik weet niet wat ik deed. Dan kwam Thomas op me af, dus haalde ik de trekker nog eens over. Ik ben er zeker van dat de tweede kogel hem raakte.”

Ze woonde bij haar zoon en zijn vriendin, Julia, die de wapens kan afpakken, waarna ze de politie belde. De audio van de oproep werden onlangs vrijgegeven.

Lees ook  Eén klap op Bevrijdingsdag en Younes (25) is een kasplantje

Tijdens een 11 uur durende ondervraging verklaarde Blessing: “Ik wilde niet naar een verzorgingstehuis en hij had me beloofd dat ik dat nooit hoefde.”

Het leek erop dat ze geen spijt had van de moord op haar zoon, maar dat ze zich slecht voelde dat ze het wapen op Julie gericht had.

Het proces van Blessing zou in maart beginnen, maar ze overleed op 25 januari.

Bekijk de video hieronder. Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Kattenpootje afgehakt: Baasje zoekt getuigen van ‘mishandeling’

Eén klap op Bevrijdingsdag en Younes (25) is een kasplantje