in

82-jarige oma dolgelukkig nadat ze eindelijk visum voor 36-jarige vriend heeft: “Liefde overwint alles”

De Britse Iris Jones kwam vorig jaar uitgebreid in de media omdat ze was getrouwd met de Egyptische Mohamed.

Op zichzelf niets uitzonderlijk, maar Iris is 82 jaar en Mohamed Ibriham slechts 36. Op liefde staat geen leeftijd wordt wel eens gezegd, maar bij het grote leeftijdsverschil werd er door veel mensen toch wel wat vragen gesteld.

Kwatongen beweerden namelijk dat Mohamed enkel maar met de gepensioneerde Iris is getrouwd voor een visum en haar erfenis.

Het koppel zegt dat daar echter helemaal niets van waar is en dat hun relatie simpelweg echte liefde is die zelfs een leeftijdsverschil van 46 jaar overwint.

Ze leerde elkaar kennen via Facebook in 2019 en enkele maanden later volgde een echte ontmoeting.

Sindsdien zijn ze onafscheidelijk, maar ze hadden wel wat problemen om de papier van Mohamed in orde te maken zodat hij bij haar kan komen wonen.

Lees ook  Mannen houden een fotoshoot met hun “baby buik” en de beelden zijn hilarisch

Waanzinnige s*ks
Toen Iris de eerste keer over haar grote liefde en kersverse echtgenoot vertelde, liet ze weten dat hun eerste keer s*ks fantastisch was.

Toen vertelde ze doodleuk dat er een grote bus met glijmiddel was doorgegaan tijdens één stomende sessie. Al moeten ze soms ook wel voorzichtig zijn:

“Wanneer we de liefde bedrijven, kan het soms pijnlijk zijn. Ik kan in het ziekenhuis belanden omdat mijn huid scheurt als we te hevig zijn.

Mohamed moet voorzichtig zijn soms omdat mijn huid heel dun is. We hebben dat probleem echter opgelost door het vaker ‘op zijn hondjes’ te doen.”

Iris kwam nu deze week nog eens langs in het Britse ‘The Morning Show’. Ze had namelijk groot nieuws want het visum voor haar man Mohamed was goedgekeurd.

Lees ook  Man belooft vrouw zijn nier, maar berooft haar van 500 euro en bestelt escortdame

Ze is dolgelukkig en Mohamed ook naar eigen zeggen. Voor de mensen die beweren dat de Egyptenaar slechte bedoelingen heeft, had hij ook nog een antwoord klaar:

“Sommige mensen vallen ons aan. Waarom? Ik werk en heb een eigen administratie bedrijfje. Ik ben niet bij Iris omdat ik iets nodig heb…

Ik ben een rijke man, ik heb zelfs mijn eigen bungalow in Caïro. Wij zullen voor altijd samen blijven.”

Vrouw probeert pasgeboren baby te verstikken omdat hij ‘duivels’ is

‘Mijn echtgenoot bedriegt me constant met mijn dochter, zou ik er iets van zeggen?’