in

7 redenen waarom zelfs een vrouw die van je houdt, je voorgoed kan verlaten(2 minuten lezen)

Veel mannen weten dat vrouwen charmant mysterieus en onvoorspelbaar kunnen zijn, maar dat is alleen totdat ze hun spullen pakken en vertrekken. Ze kunnen uit het niets de deur dichtslaan en voor altijd weggaan terwijl jij aan het werk bent.

Wij hebben een verzameling van situaties in relaties waarin vrouwen hun partners kunnen verlaten, zelfs als ze heel veel van hen houden.

7. Ze heeft niet het gevoel dat ze op jou kan bouwen.

Zelfs vrouwen die veel van hun vrijheid houden, willen op iemand kunnen leunen wanneer ze die nodig hebben. En er zijn periodes in het leven van vrouwen (zoals zwangerschap) wanneer ze mannen nodig hebben. Alleen een betrouwbaar persoon kan een vrouw zich comfortabel voelen.

6. Ze is het zat om aan jouw eisen te voldoen.

Altijd blij moeten zijn en een goed humeur moeten hebben, eten koken en praten met al je vrienden – dit is een lange lijst met eisen, vind je niet? Het is heel vermoeiend om constant aan de eisen van iemand te moeten voldoen.

Lees ook  Drugslab en drugs met straatwaarde van ongeveer 4 miljoen aangetroffen

5. Ze heeft niet het gevoel dat zij de enige is.

Voor vrouwen is het belangrijk om te zien dat je van ze houdt en je niet ziet kijken naar andere vrouwen. Wanneer ze dit gevoel niet krijgt kan ze zo weg zijn.

4. Ze is je gebrek aan vertrouwen zat.

Een week lang proberen om toestemming te krijgen om vrienden te zien en dan gedurende de hele avond je telefoontjes en sms’jes/appjes te moeten beantwoorden, is volkomen belachelijk. Luisteren naar je vermoedens en alles op Facebook moeten uitleggen, is geen teken van een gezonde relatie. Er zijn heel weinig vrouwen die van dit soort relaties houden.

En als je redenen hebt om je vriendin niet te vertrouwen, waarom zijn jullie dan nog samen? Wij zijn van mening dat dit cruciaal is voor een gezonde relatie.

3. Je bent een bron van negativiteit.

Lees ook  Wauw! Dit is de knappe dochter van Guus Meeuwis

Je staat niet open om nieuwe dingen uit te proberen en alle ideeën van je vriendin kraak je af, omdat je denkt dat ze belachelijk zijn.

2. Jullie komen uit 2 verschillende werelden.

Helemaal aan het begin van een relatie kunnen we niet helder denken en negeren we een heleboel dingen, zoals waar we vandaan komen, wie onze vrienden zijn, enzovoorts. Pas na enige tijd realiseren we ons dat zijn vrienden mensen zijn met wie je nooit zou praten of dat haar familie absoluut ondraaglijk is.

1. Je bent te kinderachtig.

Ze wil kinderen krijgen en jij wilt je baan verlaten en met je vrienden op vakantie. Of je wilt een nieuwe spelcomputer. Er zijn uitzonderingen, maar over het algemeen zijn vrouwen niet klaar om kinderen te krijgen met mensen die onvolwassen zijn.

Herken jij je in (één van) deze factoren? Of ben je het juist totaal niet eens met (één van) deze factoren? Laat het ons weten in de comments!

Met Licor 43 maak je deze stoofpeertjes pas echt lekker!

Om deze redenen zijn mensen met groene ogen heel bijzonder