in ,

60-jarige miljonair wil wraak nadat hij ontdekt dat zijn 26-jarige vriendin een OnlyFans-model is

60-jarige miljonair Stephen Cloobec dacht dat hij het groot lot had gewonnen. Hij was er namelijk in geslaagd om de bloedmooie Stefanie Gurzanski aan de haak te slaan.

Een prachtige blondine van 26 jaar oud waar hij zo’n 5 maanden mee samen was. Hij was zo dolgelukkig dat hij haar op die korte tijd had overladen met cadeaus. Ze zou maar liefst voor een bedrag van 1 miljoen dollar aan geschenken gekregen hebben.

Lees ook  Aha: koffie zou hét wondermiddel zijn tegen hooikoorts

Betrapt met een OnlyFans-account
Stephen, die naar verluidt zo’n 100 miljoen dollar waard zou zijn, had er allemaal geen problemen mee want voor zijn blonde Godin deed hij alles.

Wanneer hij echter na enkele maanden ontdekte dat ze niet enkel een beroemd Instagram-model was met 1,8 miljoen volgers, maar daarnaast ook een OnlyFans-account had waar ze p*rno-filmpjes en na*ktfoto’s op zet, werd hij woest.

Tot zijn verbazing was het dus geen echte liefde langs Stefanie haar kant. Blijkbaar zat ze geregeld in de badkamer van zijn huis p*rnofilmpjes te maken.

Lees ook  Zien: Heftige toestanden tussen de lakens van Geraldine Kemper en nieuw vriendje!

Ook zijn privéjet werd zelfs gebruikt voor 18+ content te maken. Hij vroeg haar om onmiddellijk met OnlyFans te stoppen, maar toen ze weigerde, zette hij Stefanie niet enkel aan de deur maar hij wil nu ook al zijn geschenken ter waarde van 1 miljoen dollar terug.

Samantha ‘Barbie’ de Jong test een paar nieuw gekochte setjes en deelt dit graag

Jongen met gigantisch gezwel in gezicht kan na 4 jaar voor het eerst lopen