in

3-jarige peuter gilt de hele 8 uur durende vlucht – een passagier filmde het voorval en bekritiseert de moeder

Kinderen in het openbaar vervoer, met name vliegtuigen, zijn een groot gespreksonderwerp. Er zijn kinderen die zich als engeltjes gedragen, maar ook die de hele tijd schreeuwen, krijsen en eindeloos huilen. Een Lufthansa vlucht, van Duitsland naar New Jersey, is door medepassagiers als een levende hel ervaren.

Hoeveel onder ons hopen tijdens het vliegen niet in de buurt van een kind te zitten? De passagiers die we in de onderstaande video kunnen zien, waren op zijn minst gezegd teleurgesteld toen ze zich realiseerden dat deze kleine jongen van 3 jaar hun reis onvergetelijk zou maken, maar niet om goede redenen.

Shane Townley wilde dit voorval delen en de reis filmen. Zijn video is meer dan 6 miljoen keer bekeken en heeft ook enige kritiek gekregen. We zien een jonge jongen op de stoelen staan, tegen het plafond slaan, in het vliegtuig rennen en vooral veel schreeuwen. Hij krijst luider en luider, zelfs na de 8 uur durende vlucht, vóór het opstijgen en tot en met het verlaten van het vliegtuig.

Man moet zijn 300 kilo wegende vriendin wassen buiten met een tuinslang

De vlucht, beschreven als ‘een hel’ door Shane Townley en vele internetgebruikers, toont ook een moeder in nood, overweldigd door haar zoon. Aangezien de jongen zo luidruchtig is, vraagt ze hem verschillende keren zachtjes om te kalmeren en vraagt ze een stewardess om wifi in te schakelen, zodat hij zijn tablet kan gebruiken (wat hem slechts enkele ogenblikken stil lijkt te houden). De medepassagiers zijn het helemaal zat.

Sommigen merken op dat dit alles te wijten is aan het feit dat kinderen nu veel te veel tijd besteden aan tablets en smartphones en / of dat ouderlijk gezag niet is wat het was. Maar een vrouw, Nama Winston, schreef een reactie op haar blog Mamamia, niet kritisch tegen de jongen of zijn moeder, maar tegen de passagiers en vooral Shane Townley, de auteur van onderstaande video.

Kan jouw hond het coronavirus krijgen? Wij leggen het je uit

Volgens haar is het prima om kritiek te hebben op het gedrag van de moeder in nood, maar dit toont vooral een gebrek aan empathie. Als sommige passagiers een proactieve houding hadden aangenomen, de moeder hadden geholpen of hadden geprobeerd de jongen bezig te houden, had alles misschien een andere wending genomen.

Lufthansa Airlines zei dat het cabinepersoneel er alles aan deed om zowel de moeder als de passagiers te helpen.

In elk geval moet deze vlucht van 8 lange uren voor iedereen een eeuwigheid hebben geleken. Een onvergetelijke reis, dat is zeker!

Emma Thompson (25) heeft een bizarre gewoonte. Ze eet 20 sponzen per dag.

Lauren (16) vroeg haar papa een cv op te stellen, maar heeft er meteen spijt van