in

29-jarige vader “sloeg en kneep pasgeboren dochter d00d omdat hij haar luier niet wilde verversen.”

Een man werd van de moord op een zeven weken oud kind beschuldigd dat overleed aan verwondingen terwijl ze in zijn zorg was.

Artem Eydelman (29) liet baby Gwendolyn achter met hersenletsel en ribbreuken die overeenstemden met zijn bekentenis dat hij haar buikje had dichtgeknepen.

Hoewel de 29-jarige man niet haar biologische vader was, tekende hij het geboortecertificaat als de vader van Gwendolyn. Hij zou op het kleine meisje gepast hebben terwijl haar moeder aan het werk was, maar “wilde haar luier niet verversen.”

Lees ook!
Crimineel breekt in en probeert 6-jarig meisje te kidnappen, maar dan grijpen oma en opa hard in!

Aanvankelijk beweerde de man tegenover de politie van Pinellas County dat hij Gwendolyn te eten had gegeven en in haar wiegje had gelegd. Hij zei dat hij vervolgens in slaap viel en toen hij ongeveer 15 minuten later terugkeerde, trof hij haar bewusteloos aan.

Na verschillende tegenstrijdigheden in zijn verklaring ontdekten de onderzoekers later dat hij de baby op haar hoofdje had geslagen en haar buikje had dichtgeknepen. Gwendolyn werd op 19 november losgekoppeld van de beademingsmachine en overleed aan haar zware verwondingen.

Lees ook!
Personeelstekort politie: agenten gevraagd terug te komen van vakantie

Eydelman werd ondertussen aangeklaagd wegens moord.

De moeder van de baby, Mariah Samon, bracht op Facebook hulde aan haar dochtertje en zei dat ze geen idee had dat Eydelman een gewelddadig karakter had.

Ze schreef: “Hoe kan je het weten als hij altijd niets dan aardig en zorgzaam was voor Gwen wanneer ik bij hem was en de mishandeling gebeurde in een vlaag van zinsverbijstering terwijl ik aan het werk was.”

DEEL dit verhaal om je medeleven uit te drukken aan de nabestaanden.

Moeder zorgde 2 weken lang voor dood babydochtertje – en ging er zelfs mee wandelen in kinderwagen.

Dierenbeulen binden kabeltje rond hals van egeltje en laten haar voor dood achter.