in

Verdachte drievoudige moord Brunssummerheide en Scheveningen opgepakt!

Thijs H., de 27-jarige verdachte van drie moorden, is vanavond aangehouden ‘ergens langs de openbare weg’ in de provincie Zuid-Limburg. Hij wordt gezocht voor de moord op een 63-jarige vrouw en 68-jarige man op de Brunssummerheide en de moord op een 56-jarige vrouw in Scheveningen.

Met een mes gestoken
Hoe de man en de vrouw dinsdag op de Brunssummerheide om het leven zijn gebracht, is nog onduidelijk. Volgens een wandelaar die zijn hond uitliet en beide slachtoffers vond, zouden ze met een mes gestoken zijn. De politie sprak aanvankelijk ook van een steekpartij, maar wijzigde dit later in een geweldsmisdrijf.

Eerder vandaag maakte de politie bekend dat er 16 tips zijn binnengekomen over de Brunssummerheide nadat er gisteravond aandacht aan was besteed in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Scheveningse Bos
Ook over de 56-jarige vrouw die afgelopen zaterdag dood werd gevonden in de Scheveningse bosjes in Den Haag ontving de politie tientallen tips. De vrouw werd gevonden naast haar bakfiets op het Galgenpad, niet ver van het World Forum The Hague.

Het slachtoffer is van oorsprong een Japanse. Zij woonde in de wijk Stadhoudersplantsoen in Den Haag. Ze was in het Scheveningse Bos om haar twee honden uit te laten. Vanaf haar woning is het ongeveer tien minuten fietsen naar de plek waar ze werd gevonden.

Wedstrijd: Mas turbeer gedurende de hele maand Mei en win €1000

Dramatische uitschakeling Ajax