in

2-jarige met syndroom van down kan amper praten, maar als zijn zus begint te zingen gebeurt er een wonder

Kinderen met leerproblemen hebben vaak een nadeel bij het leren van nieuwe vaardigheden en fundamentele aspecten van het leven, zoals wandelen en praten.

Dit alles doormaken kan een lange, moeilijke weg zijn voor ouders en families, maar het is de moeite waard wanneer het uiteindelijk lukt. Amanda Gray is een moeder van vijf. Haar jongste, 2-jarige Bo, heeft het syndroom van Down.

Op de 2-jarige leeftijd worden kinderen geacht ongeveer 50 woorden te kennen, maar Bo heeft slechts 12 in zijn repertoire.

Als je kind moeite heeft met het leren van dingen, is het belangrijk om verschillende methoden uit te proberen om te zien hoe het kind het beste reageert. En het blijkt dat de inspiratie van Bo muziek is.

Elk woord dat Bo heeft geleerd, kwam door muziek en lied, en grote zus Lydia zit er vaak achter.

Lees ook!
Twee blinde zusters zien voor het eerst, hun reactie is goud waard!

Een Johnny Cash-klassieker
In een recente video die onlangs door Amanda is opgenomen, is grote zus Lydia gitaar aan het spelen en zingt ze samen met kleine Bo in hun gang. En het is ongelooflijk hartverwarmend om te zien.

Lydia speelt en zingt Johnny Cash´ nummer ´You are my Sunshine ‘. Maar ze stopt regelmatig en geeft Bo de kans om mee te zingen.

“Mijn dochter Lydia was op Bo aan het passen terwijl ik onder de douche stond. Als ze geen gitaar had, weet ik niet of ze zou weten hoe ze hem moest passen. Het is het bewijs dat muziektherapie werkt. “

Verspreid als een lopend vuurtje
Bo probeert met al zijn kracht de woorden van het populaire liedje na te doen en mee te dansen, door het geluid van de gitaar van zijn zusje na te doen.

Lees ook!
De reden achter deze foto van een 10-jarige hersendode zoon zal je doen koken van woede.

Dat muziek en ritme door zowel Lydia als Bo’s aderen stromen, is geen verrassing, hun vader is een muzikant en muziek is altijd een deel van hun leven geweest.

De prachtige video van dit schattige duo werd gedeeld op de populaire Facebook-pagina ‘Love What Matters’. Binnen 17 uur hadden honderdduizenden het geliket.

Bekijk de onderstaande video om te genieten van deze lieve broer en zus!

Het verbaast me niet dat zoveel mensen zijn geraakt door de mooie band die Lydia en Bo delen. Het is zo lief om te zen hoe een ​​geduldige zus helpt haar kleine broertje zich te ontwikkelen.

Als je ook om deze heerlijke video moest lachen, deel het artikel dan met je vrienden.

De reden achter deze foto van een 10-jarige hersendode zoon zal je doen koken van woede.

Doktors gaven “s’werelds kleinste meisje” een dood vonnis – maar ze bewijst het tegendeel