in

17-jarige jongen verkleint geslachtsdeel

Een 17-jarige jongen heeft een operatie ondergaan om zijn geslachtsdeel te verkleinen. Volgens chirurgen is hij de eerste ter wereld die zo’n operatie heeft laten uitvoeren. Dat meldt The Daily Mail.

Te groot
De Amerikaanse tiener vroeg de operatie aan nadat zijn snikkel te groot was geworden, waardoor hij beperkt was in zijn vermogen s*ks te hebben en te sporten.

Chirurgen waren geschokt toen de jongen klaagde over het feit dat hij zijn snikkel te groot vond. In slappe toestand was het gevaarte zo’n 7 inch (bijna 18 centimeter) lang en had het een omtrek van 10 inch (ongeveer 25 centimeter), waarmee het ongeveer de grootte van een grapefruit had. Chirurgen omschreven het als een American Football.

Sprakeloos
Chirurg Rafael Carrion, uroloog aan de University of South Florida, behandelde de tiener. “Er komt een moment in de loopbaan van elke uroloog dat een patiënt een verzoek doet dat zo zeldzaam is, dat het de arts sprakeloos maakt.” In zijn geval luidde die vraag: ‘Kun je mijn smikkel kleiner maken?’

De jongen was niet in staat s*ks te hebben of te sporten, had moeite met het dragen van broeken vanwege zijn ‘grote en zware’ geslachtsdeel en schaamde zich omdat zijn geslachtsdeel zelfs onder normale kleding zichtbaar was. “Zijn snikkel was opgezwollen als een ballon”, aldus Carrion.

Geen eerder geval
Dokter Carrion en zijn team keken in de medische literatuur, maar konden geen eerder geval vinden. “Hoe iets langer en dikker te maken, daarover is veel bekend in de plastische chirurgie, maar niet over hoe je iets kleiner maakt.” Uiteindelijk werd gekozen voor een techniek die normaal wordt gebruikt om de Ziekte van Peyronie te behandelen, een aandoening waarbij zich littekenweefsel ontwikkelt langs het geslachtsdeel, waardoor het buigt.

De tiener lag twee dagen in het ziekenhuis alvorens hij weer naar huis kon. De jongen is zeer tevreden met het resultaat. “Het is nog steeds iets langer en dikker dan bij de gemiddelde man, maar de patiënt was tevreden”, weet Carrion.

Sinds het onderzoek is gepubliceerd in The Journal of S*xual Medicine, heeft dokter Carrion nog maar één persoon gehad die hem benaderde voor eenzelfde operatie. “Bij hem lijkt er echter niets abnormaals aan de hand”, stelt de chirurg.

Bizar: Feminist pleegt abortus omdat het een jongen is.

Vrouw stelt onverwachte vraag na s*ks – Briljante reactie van de man is hilarisch!