in

15-jarige ernstig gewond na steekpartij

Een 15-jarige jongen raakte zaterdagavond zwaar gewond op de Goudsesingel, vermoedelijk is hij gestoken. Hij moet zijn verwonding opgelopen hebben tussen de pizzeria op de Goudsesingel waar hij had gewerkt en de tramhalte nabij de Meent ergens tussen elf en twaalf uur ‘s avonds. De politie komt graag in contact met iedereen die in deze omgeving rond deze tijd iets bijzonders gezien of gehoord heeft.

Voor zover nu bekend heeft de 15-jarige Rotterdammer zaterdagavond gewerkt bij een pizzeria op de Goudsesingel. Hij zou met een vriend met de tram naar huis gaan. Als hij aan komt lopen bij de tramhalte is hij al gewond. Er wordt een ambulance gebeld die de jongen snel meeneemt naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is niet aanspreekbaar.

Lees ook  Man 30 steekt vriendin in brand in Nijlen

De politie onderzoekt wat er gebeurd is en waar het gebeurd is. Om dit te achterhalen komt de politie graag in contact met iedereen die informatie heeft of iets heeft gezien in de omgeving van de Goudseingel/ Meent tussen elf en twaalf uur.

Informatie
Heeft u meer informatie over dit incident en heeft u nog niet met de politie gesproken? Wij horen dat heel graag. Bel met 0900-8844 of vul het tipformulier in. Wilt u liever anoniem blijven? Bel M. 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl.

Lees ook  Monster dat 13-jarig gehandicapt meisje bezwangerde, kreeg zijn straf te horen.

Politie vraagt man in string die vrouwen achtervolgd zich te melden, anders beelden in Opsporing Verzocht

Dit zijn de bedragen van alle verkeersboetes van 2021