in

14 jarige droomde om s’werelds sterkste vrouw te worden – nu huilen kinderen als ze haar zien

Hier bij viralonline vinden we dat iedereen zou moeten zijn hoe hij of zij wil zijn. We moeten iemand niet bespotten of plagen vanwege hun uiterlijk – en hoe je je moet kleden en vormen, is natuurlijk helemaal aan jezelf.

We hebben het echter eerder gehad over geweldige en fascinerende mensen die sterk genoeg zijn om dingen op hun manier te doen. Ze volgen de regels van de maatschappij over schoonheid niet en volgen hun eigen dromen.

We denken dat dat erg belangrijk is. We mogen nooit vergeten dat alle mensen gelijk zijn en het culturele verschil tussen ons is wat onze wereld zo kleurrijk en levendig maakt. In elk geval is dat mijn vaste mening.

Nataliya Kuznetsova, een Russische 27-jarige, heeft de wereld in handen met armheffen, bankdrukken en deadliften – en haar hele levensstijl gaat over het verbeteren van haar gespierde en indrukwekkende lichaam.

Alles draait om sterker worden en meer kunnen tillen.

Het was op 14-jarige leeftijd dat Nataliya besloot om een ​​bodybuilder te worden, volgens de site Ladbible.

Deze Russische powerlifter heeft verschillende wereldrecords neergezet – en ze heeft eerder gesproken over vooringenomen meningen van mensen, ze verwijst naar hen als kinderen die huilen als ze iemand ontmoeten die veel sterker is dan zij.

Ze schat echter alle liefde in die ze krijgt van haar talloze fans van over de hele wereld.

Begin 2017 kondigde Nataliya aan dat ze de schijnwerpers zou verlaten en zou stoppen met “powerlifting”, maar slechts anderhalf jaar later is ze terug voor de volgende grote wedstrijd in Moskou.

Deze sportschoolliefhebster werd geboren in 1991, is 170cm lang en weegt iets meer dan 100kg buiten het seizoen. Haar bankdrukken is meer dan 170kg en haar deadliftrecord is 240kg.

Wat is jouw mening over de levenskeuzes van Nataliya? Doet ze het goede door haar dromen te volgen, of is dit pure waanzin? Voel je vrij om je mening te delen, maar houd het burgerlijk in de commentarensectie!

15 zon-genieters die zeiden ‘Oh nee hoor, ik verbrand nooit in de zon’

Duizenden spinnen vallen uit de lucht en dwingen mensen te rennen om te schuilen